Fikri Mülkiyet Hakları Atölyesi Düzenlendi.
Bakanlığımız ile Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğinde imzalanan işbirliği protokol doğrultusunda, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde ilçelerimizde kurulan İlçe Sınai Mülkiyet Birimleri'nde, Mesleki Eğitim ve Ortaöğretim kurumlarında görevli öğretmenlerimizle "Fikri Mülkiyet Hakları Atölyesi düzenlendi.
Bakanlığımız ile Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğinde imzalanan işbirliği protokol doğrultusunda, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde ilçelerimizde kurulan İlçe Sınai Mülkiyet Birimleri'nde, Mesleki Eğitim ve Ortaöğretim kurumlarında görevli öğretmenlerimiz ile "Fikri Mülkiyet Hakları Atölyesi düzenlendi.
Atölyede sınai mülkiyet hakları ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Ar-Ge Biriminde görevli Sınai Mülkiyet İl Koordinatörü Arzu Salbaş Fikri Mülkiyet Hakları ile ilgili bilgilendirme sunumu; Atölyenin ikinci bölümünde Erenler Bilim Sanat Merkezi'de görevli Fizik öğretmeni Aydın Boğaz Sınai mülkiyet başvuru süreçleri hakkında atölye çalışması gerçekleştirdi.