SAKARYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1256 Öğretmene Uzaktan Eğitim Anketi Uygulandı

1256 Öğretmene Uzaktan Eğitim Anketi Uygulandı

 

       Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından uzaktan eğitim faaliyetleri hakkında sahada görev yapan 1256 öğretmenin katılımıyla değerlendirme anketi yapıldı.

 

       Ölçme Değerlendirme Merkezi (ÖDM) tarafından gerçekleştirilen "Uzaktan Eğitim Dönemi Değerlendirme Anketi" sonuçları, düzenlenen bir toplantıyla İl Millî Eğitim yöneticileriyle paylaşıldı.

 

          Geçtiğimiz ay sonunda beşli likert ölçeğine göre hazırlanan ankette uzaktan eğitim kapsamında yapılan eğitim-öğretim faaliyetleri ve bu uygulamalarla ilgili konularda görüşler alındı.

 

           İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya genelinde öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin uzaktan eğitim sürecini ve 21 Eylül'de başlayan yüz yüze eğitim sürecini başarıyla yürüttüğünü belirterek anket sonuçlarını eğitim-öğretim faaliyetlerinin çok daha iyi olması yönünde değerlendireceklerini ifade etti. Çalışmaya destek veren öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür etti.


06-11-2020

 

Resmi Daireler Kampüsü 15 Temmuz Camili Mahallesi Adapazarı / SAKARYA - 264 251 36 14 / 15 / 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.