SAKARYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Güncellendi - 2016 Yılı Şubat Döneminde Yetiştirilmek Üzere İlimiz Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Dikkatine

Güncellendi - 2016 Yılı Şubat Döneminde Yetiştirilmek Üzere İlimiz Emrine Atanan Öğretmen Adaylarının Dikkatine

Bakanlığımız tarafından 15-18 Şubat 2016 tarihleri arasında alınan tercihleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ilimiz emrine atanan aday öğretmelerimiz  23 Şubat 2016 Salı günü öğleden sonra Müdürlüğümüz internet sitesinden (http://sakarya.meb.gov.tr) yayınlanacak başvuru formundan yetiştirilmek üzere atanacakları kurumları belirlemek için tercihte bulunacaklardır.

Yerleştirme işlemi tercihler doğrultusunda ve KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak olup, tercih yapmayanlar veya tercihlerine yerleşemeyen adaylar kura ile yerleştirilecektir.

Sonuçlar Müdürlüğümüz internet sitesinde yayınlanacak olup, ataması gerçekleştirilen öğretmenlerimiz  görevlerine başlamak üzere atamaya esas evrakları ile birlikte yetiştirilmek üzere atandıkları eğitim kurumunun bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. 

Adaylarımızın tercihlerini yaptıktan sonra tercih işlemini bitir butonuna tıklamaları yeterli olup sonrasında herhangi bir onay işlemi yapılmayacaktır.

Başvuru Ekranı 24 Şubat 2016 günü saat 11:00 e kadar açık tutulacaktır. 

Önemle duyurulur.

 

Başvuru Ekranı İçin Tıklayınız

Resmi Daireler Kampüsü 15 Temmuz Camili Mahallesi Adapazarı / SAKARYA - 264 251 36 14 / 15 / 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.